Regulament Server!!!

In jos

Regulament Server!!!

Mesaj  H1tl3r la data de Joi Mar 17, 2011 6:22 pm

BAGA LA CAP

Jucatorii de pe server se trateaza cu un minim de RESPECT. (injuriile la adresa unui player se vor sanctiona sever)
Nu se fac locuri la cererea jucatorilor sau pentru prieteni apropiati.
Certurile dintre 2 admini in vazul tuturor , si injuriile la adresa unui alt admin se vor sanctiona depinde de severitatea actiunilor .
Banurile se dau doar pt motive INTEMEIATE:
- folosirea de CHEAT-URI , dupa o prealabila urmarire a suspectilor , screenshot , demo .
Este interzis BAN/KICK/SLAY asupra altor admini exceptand cazurile in care regula numarul 3 este indeplinita sau in situatia in care se considera impetuos necesar pentru buna desfasurare a lucrurilor pe server, de un admin cu rang mai mare.
Discutia intre admini se face folosind amx_chat sau amx_psay
Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.
Schimbarea harti curente inaintea expirarii timpului normal de joc se face doar de comun acord cu TOTI admini prezenti in acel moment pe server si doar prin vot.
Hartile se schimba numai prin vot.
Nu se va folosi un limbaj indecent pe acest server . (chiar si daca sunteti insultat nu ripostati fiindca respectivul va primi gag , daca insa sunteti insultat de un admin , faceti printuri si postati pe forum )
Nu se cer locuri / admin-uri / slot-uri.
Este interzisa utilizarea numelor obscene sau cu conotatie sexuala.Nu se va cere socoteala unui admin vis-a-vis de comenzile folosite. Reclamatiile se fac pe acest forum.
Adminii trebuie tratati cu respect.
Nu folositi coduri ca primiti BAN Permanent in caz ca aveti ip routabil avem FUCK OFF sau CENSURE.
Amenintarile la adresa serverului (flood , hacking) va fi pedepsit cu Ban Permanent .
Pe server se joaca CS nu se face chat, vorbiti strictul necesar.
Fiecare jucator si admin trebuie sa aiba un limbaj cat mai decent sau va fi sanctionat cu GAG prima oara , KICK a 2 a , iar daca nu inceteaza a 3 a oara BANIP 100 minute.
Fiecare admin trebuie sa respecte rangul celorlalti admini mai mari!
Un admin trebuie sa ajunga cel putin la gradul de colonel, pentru a nu mai fi nevoit sa posteze dovezile banurilor pe forum ( bineinteles trebuie sa pastreze in calculator dovezile respective in caz de i se cer explicatii ), considerandu-se ca trainingul lui pana la acel rang s-a terminat si astfel i se da incredere din partea comunitatii in ceea ce priveste banurile sale...deci multa bafta!!
Pe server este interzis bunny hopul si orice script care ar putea crea un real avantaj unui jucator de counter strike;asta inseamna fair play!!!
Daca adminii observa un player care face reclama pe server in chat, i se da gag 10 min si apoi il atentioneaza;daca acelasi player repeta actiunea ban 100 min cu reason "reclama";daca se mai intampla si a treia oara, ban permanent si are interzis pe server...
Daca aceeasi admini observa un player ca face reclama ce ar atinge integritatea comunitatii noastre prin nickul lui, este obligat sa schimbe nickul playerului si sa il atentioneze;daca acest player nu renunta si face acelasi gest a doua oara, adminul este obligat sa ii dea ban 100 cu reason "reclama";daca se repeta a treia oara, ban permanent si are interzis pe server...
ATENTIE !!! Cine nu respecta acest regulament va fi sanctionat ! ATENTIE !!! Nimeni nu e mai presus de acest regulament !

H1tl3r
Admin

Mesaje : 7
Data de înscriere : 17/03/2011
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti

http://prorom.hitforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum